On parade...

Andreas vet hur man blir en färgklick.
Social, i alla fall på Sociala medier. Pelle, Kristoffer och Anders.
Tommy och Jimmy. 27 maj.

Rosa ryss?

Till vår glädje blommade vår ryska syren för första gången i år. Till vår förfäran var den rosa, till att börja med i alla fall. När den slagit ut helt var den vit, som dom sagt på handelsträdgården. 24 maj är fotot från.
Området upp emot dungen har stått för fäfot. Muren har börjat skjuta sig och leran som utgjorde gångarna gjorde ingen annan än ogräset glad. Därför tog jag tag i denna förbisedda del av trädgården och såg till att det blev grusat och snyggt...

Vattenspegel

Jag har alltid drömt om en vattenspegel. Denna är från Zetaz och egentligen en planteringslåda som jag täppt till bottenhålen hjälpligt på.
Årets lök-succé stavas hyascint! Vackra, doftande och generösa. Gissar att vi skaffar fler i höst. Fotot taget den 8 maj.

Stora spindeln

Vår lott visar sig vara rena Hammarby sjöstad för spindlar. Våra åttabeningar är bra mot fästingar och bladlöss även om man hickar till när man hittar giganter som denna under en kruka. Den är jättestor, det är inte smågrus den sitter på utan makadam. Vågade dock inte sticka dit min tumme som referens...

Kronärtskockor!

Efter månader i vardagsrumsfönstret fick kronärtskockorna komma i jorden den 1 maj.

Storstädning

Den 28 april fick trumpeterna och dahliorna flytta ut och stugan fick en välbehövlig storstädning.

RSS 2.0