Potatisen står på spisen


Potatisar färdiga för att groddas. Jag vet inte för vilket år i ordningen det blir favoritsorten Amadine, som är underbart god och tidig, men hittar man något man gillar håller man gärna fast vid det. Eftersom det just nu inte existerar något potatisland hägrar förmodligen hinkodling i år igen. I år ska vi bara komma ihåg att göra hål i hinkarna. I fjol höll våra pärer på att utveckla simhud på grund av vätan.
Okej, knappast fancy, men gott. Hamburgare fick inleda grillsäsongen. Grannarna undrade om grilloset var ett lokalt utbrott från den isländska vulkanen.

Kommentarer
Postat av: bodil backlund

Ja just de!Jag sparade lite Amandine i höstas så nu lär jag plocka fram dom från källarn. Hoppas inte råttorna hunnit före. Men först är det vedkapning,glesbygdsgym?

2010-04-20 @ 08:57:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0